Kitchen-Retreat

    return to beginning

  The redesign expanded the food preparation area of the kitchen, and redirected traffic so guests could have room to be in the kitchen, but not in the way. The space left over no longer holds a regular table, but two large comfy chairs around a smaller table, with a great view to the backyard, and an intimate connection to the small wall fireplace for cooler days. This has become her favorite place to relax, and her pets enjoy it, too!


Projects

Completed

Lake Jewel   Big-Small
Transplant   The Perch
Little Rooms   Focal Point
Less is More   New Face
House Doubled   Bungalow Garage
Kitchen-Retreat   Reclaimed Corner

Designed

Room for More   Cottage Farmhouse
No More Barn   Under One Roof
Contemporary Lodge  

Competitions

Competition   Competition