Focal Point

    return to beginning

  The lower datum line established by the bookshelf creates a cozy, smaller scaled corner within this large family gathering space. The design of the cabinets also incorporates four little windows (one for each of their children) that connect to the south-facing dining room. Having light coming in from two sides makes the whole room feel more open and also provides an interesting visual connection to another part of the house, making the "cave" description obsolete.


Projects

Completed

Lake Jewel   Big-Small
Transplant   The Perch
Little Rooms   Focal Point
Less is More   New Face
House Doubled   Bungalow Garage
Kitchen-Retreat   Reclaimed Corner

Designed

Room for More   Cottage Farmhouse
No More Barn   Under One Roof
Contemporary Lodge  

Competitions

Competition   Competition