Kitchen Transplant

    next image

  This unusual move transformed the kitchen from a well designed, but small, thoroughfare into a spacious hub to connect all the family activities. The kitchen now opens onto the large living room, perfect for casual entertaining, and the old eat-in kitchen, located in close proximity to the garage and the boys' bedrooms, has plenty of space for video games, a table for projects, and a corner for comfy lounging.
  The existing kitchen was very nicely done, and great care was taken to measure each piece of cabinetry and countertop for re-use. The central island is completely new, but every piece of the old kitchen found its place in the new one, helping to keep the budget under control without sacrificing quality.


Projects

Completed

Lake Jewel   Big-Small
Transplant   The Perch
Little Rooms   Focal Point
Less is More   New Face
House Doubled   Bungalow Garage
Kitchen-Retreat   Reclaimed Corner

Designed

Room for More   Cottage Farmhouse
No More Barn   Under One Roof
Contemporary Lodge  

Competitions

Competition   Competition