Lake Jewel

    next image

  The dynamics of this particular client, a family of self-described introverts, was a significant factor in how spaces were designed and detailed. It was important to them to have wide open spaces with good views connecting them to both the lake side and the large yard towards the road, but also to have many get-away opportunities for individuals to be alone with their solitary activities (books, computers, etc.) This image shows how it is possible to be working in the kitchen and still feel a sense of connection to the lake through the broad expanse of windows in the living room.


Projects

Completed

Lake Jewel   Big-Small
Transplant   The Perch
Little Rooms   Focal Point
Less is More   New Face
House Doubled   Bungalow Garage
Kitchen-Retreat   Reclaimed Corner

Designed

Room for More   Cottage Farmhouse
No More Barn   Under One Roof
Contemporary Lodge  

Competitions

Competition   Competition