Room for More

    next image

  As things got closed in on the exterior we were able to move inside to work during the winter. This front room is really beginning to show its character. This space will be for a table for puzzles and project for our children, as well as a light and pleasant space to meet with clients to review the designs of their own houses!
  The lower photo is an earlier pre-paint photograph, while the sliver at the top shows a hint of the wall color as well as the pattern of (electric!) light on the ceiling. This space will be well lit regardless of the conditions of the weather outside.


Projects

Completed

Lake Jewel   Big-Small
Transplant   The Perch
Little Rooms   Focal Point
Less is More   New Face
House Doubled   Bungalow Garage
Kitchen-Retreat   Reclaimed Corner

Designed

Room for More   Cottage Farmhouse
No More Barn   Under One Roof
Contemporary Lodge  

Competitions

Competition   Competition