Room for More

    next image

  That fireplace design is developing! We now have the unit installed - somewhat of a different direction than what we'd originally been planning in the earlier study models, but still using the same concept of assymetrical rectangles and lines (control joints) integrating the fireplace (mostly installed - just waiting for the finish frame), the bookshelf (still just an open hole), and eventually the mantle (even with the bottom of the bookshelf), and the bench (wrapping along the lower control joint from the seats under the windows to the left.)


Projects

Completed

Lake Jewel   Big-Small
Transplant   The Perch
Little Rooms   Focal Point
Less is More   New Face
House Doubled   Bungalow Garage
Kitchen-Retreat   Reclaimed Corner

Designed

Room for More   Cottage Farmhouse
No More Barn   Under One Roof
Contemporary Lodge  

Competitions

Competition   Competition