The Perch

    next image

  One detail of the project that was particularly delightful to the owners was the creation of their own private bathroom. There was just enough interior space to carve out room for a large vanity and a generous double shower. The addition of a solotube (a reflective, lined tube from a roof-mounted dome to a fixture in the ceiling) in the bathroom means that even though the room is entirely internal and so has no windows, there is ample light to see during the day even without the light on.


Projects

Completed

Lake Jewel   Big-Small
Transplant   The Perch
Little Rooms   Focal Point
Less is More   New Face
House Doubled   Bungalow Garage
Kitchen-Retreat   Reclaimed Corner

Designed

Room for More   Cottage Farmhouse
No More Barn   Under One Roof
Contemporary Lodge  

Competitions

Competition   Competition